Presenter som kan locka fram ett skratt

Om du vill glädja någon med en present som lockar fram ett skratt så finns det en hel del att välja från. Du kan köra på en humoristisk present som en lol docka som har lite intressanta underkläder som kommer fram med vatten. Eller så kör du på något som verkligen kommer att få personen att dra på smilbanden som biljetter till ett stand-up-comedy-event.

Slut på skämten i köket – Dags för verklig glädje!

Något som verkligen kan få en person att le och känna sig glad är vetskapen att det blir bra i köket. Många upplever frustration av att inte kunna laga mat på ett bra sätt. Med en grundläggande matlagningskurs blir det ändring på detta. Om du ger en sådan kurs eller annan kurs som också innebär frihet så kan det skapa stor glädje.

Det blir kanske inte lika galet kul som att få en bok med roliga svenska citat men glädje är ju inte bara att man skrattar för att något är roligt. Om vi dessutom ska gå på citatet Delad glädje är dubbel glädje så är ju en matlagningskurs inte så tokigt. Ni kommer ju att få dela på resultaten av denna!

Det är skönt att få skratta

Det är skönt att få skratta och kanske kan du skapa en unik tillställning som är till för just detta. Ge en present som är en sammankomst där de som kommer delar med sig av knäppa saker på jobbet och annat som kan vara galet kul att höra om.

Eller så får alla klä ut sig till något knäppt. Ni dyker upp utan förvarning hos den som ska firas, en efter en. Det blir ju sjukt kul. Den första som kommer kan ge ett svepskäl för att han ser ut som en kalkon och när nästa person utklädd till jägare dyker upp så börjar det bli riktigt roligt.

Skämt kan ges bort som present på så många olika sätt. Låt kreativiteten flöda och sprid mer skratt och glädje omkring dig nästa gång någon ska firas med present!