5 roliga skämt om snus

Vill du skoja till det om snus? Vi känner alla någon som snusar så visst kan det här vara bra skämt att ha i bakfickan. Du kan ju skicka ett roligt meddelande eller köra snusskämtet nästa gång ni ses. Det lättar upp stämningen och sedan är det fritt fram att skämta om dig och dina hängselbyxor.

Skämta om snus, går det?

Det går att skämta om precis allting. Du kan dra roliga skämt för barn, omvända neger skämt för folk som inte gillar rasism och så kan du skratta åt föryngrande korta frisyrer som inte alls har någon föryngrande effekt.

Med tanke på detta är det klart att du även kan skämta om snus. Särskilt den gamla typen av snus som liksom rann ner under överläppen över tänderna och sedan ner på underläppen. Dagens fina snus i portioner är kanske inte lika komiskt när någon använder det men vi ska se vad vi kan få fram…

  1. Amerikanen som snusade för första gången:
  • Går det bra att snusa när man har druckit öl?

Det här är typiskt för amerikaner som är säkra på att snus är farligt och ännu farligare i kombination med alkohol.

  1. Varje snus kan vara din sista

På grund av detta ska du vara noga med att alltid lukta på snuset innan du sätter in det under läppen. Riktigt njuta av stunden innan snuset är i munnen för vem vet, kanske är det sista gången…

  1. Snus har en påtaglig inverkan på synen

Den som snusar klarar inte av att träffa!

  1. Den oroliga damen till doktorn:
  • Min man snusar då han sover, vad ska jag göra?
  • Väck honom och tala om att det är dags att borsta tänderna.
  1. Jag tänkte dra ett skämt om snus men det var för grovt!

Ja, då hade det blivit bättre med ett skämt om snusportioner eller vitt snus. Inget grovt där inte!

snusskämt
Snus i kontaktannons… också jätteroligt ju!

Det var några skämt och det finns säkert fler. Inom sportvärlden är det vanligt att skoja om kända idrottsprofiler och deras prillor. Det finns gott om bilder där det ser ut som att personen i fråga har lagt in en golfboll under läppen.

Detta blir förstås riktigt roligt när man sedan kopplar ihop det med spelare klagomål på saker som att det luktar för mycket snus i omklädningsrummet. Just lukten på traditionellt snus kan vara grunden till roliga skämt. Särskilt om de går hand i hand med rolig bild.

Sedan kan det finnas mycket humor i folks inlägg på sociala medier. Även politiker lägger ibland in knasiga snussaker som att uppmana till att tävla i vem som kan snusa bäst. Man kan ju fråga sig hur man snusar bäst. Är det en massa snus samtidigt eller många timmar i sträck?