Hur får du folk att skratta med hjälp av håret?

Ditt hår kan vara en komisk attiralj. När det blir maskerad så kan du ju fundera lite på hur du kan använda håret för att skapa humor. Det finns forskningsrön som visar att humor enligt har positiv influens så det är klart att du ska använda det du har för att sprida välmåendet!

En galen frisyr

Om du har en galen frisyr så kan det bli riktigt roligt. Du kan kika in på en hårguide online för att få lite tips om olika frisyrer. Det måste inte vara så komplicerat. Faktum är att du kanske bara gör en liten sak som kanske inte ens märks på långt avstånd. Med en liten extra krull bakom örat kan du få dina kollegor att skratta gott.

När du gör något lite knäppt kan det bli roligare än världens roligaste skämt. Det blir ofta kul om du överdriver det som du normalt gör med håret. Kanske en liten tuppkam längst fram. Eller så lockar du ditt hår och låter det falla omkring dig som en form av hjälm.

tuppkam
Med tuppkam blir det kul!

Gör det roligt med extra inslag

Du kan förstås också använda dig av accessoarer för att det ska bli en rolig frisyr. Det kanske kan anses vara lite fusk med en peruk men det här är ju också hår.

Testa med saker som:

  • Clips (galet roligt med clips på en man som har väldigt kort hår)
  • Papiljott ungefär som om du glömt ta bort den
  • Hårband i galen färg
  • Tofs med konstiga inslag
  • Tofs med en gren från häcken utanför ditt hus

Det här är inte samma sak som barn skämt. Barn kommer att skratta förstås men vuxna kan också bli väldigt glada av ditt tilltag.

Varför inte sätta upp håret på ena sidan och låta den andra falla ner över axeln? Det lär se kul ut och folk kommer kanske att undra varpå du kan säga något roligt som att du inte märkt eller att du gör precis som en kändis eller en lol docka du sett.

donald trump hår
Du kan säga att du kör på Trump-frisyr idag!

Om någon tycker att du är löjlig ska du säga att det numera är känt att humor inom vården ger ett ökat välbefinnande. Personen kanske då säger att ni ju befinner er på ett kontor varpå du kan säga att han eller hon uppenbarligen har gått fel.

Få folk att skratta med håret i ansiktet!

Både män och kvinnor kan få andra att skratta med hjälp av håret. Om du är man, eller kvinna, med skägg kan du göra något kul med detta hår. Varför inte en Humle och Dumle som du kan aktivera och animera när du känner för det?

humle och dumle hår
Kör lite Humle och Dumle!